خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - هویج پلو با مرغ

مواد لازم
یك كیلو برنج
یك عدد مرغ
یك قاشق چایخوری زعفران سائیده
یك عدد متوسط پیاز
یك دوم استكان آبلیمو
150گرم روغن
یك دوم فنجان برای تزئین خلال بادام در صورت تمایل
به قدر لازم نمك
نیم کیلو هویج
طرز تهیه
برنج را قبلاً شسته و با نمك بگذارید خیس بخورد. مرغ را به چند قطعه تقسیم و با آبلیمو و 1لیوان آب و یك دوم زعفران و كمی نمك و پیاز خرد شده بپزید. باندازه 1فنجان آب مرغ در قابلمه نگه دارید. هویج را شسته، پوست آنها را گرفته و به صورت خلال های باریك 2سانتی متری خرد كنید.
روغن را در ماهیتابه ریخته و هویج های خلال شده را طوری سرخ كنید كه رنگ آنها تغییر نكند. سپس برنج را پخته و آبكش كنید. در قابلمه كمی روغن بریزید و برنج و هویج های سرخ شده را در قابلمه ریخته و بقیه زعفران آب كرده را روی برنج بدهید و بگذارید برنج با شعله ملایم دم بكشد.
در صورتی كه می خواهید از خلال بادام استفاده كنید خلال ها را شسته، آنها را یك طرف برنج بریزید تا خلال ها نرم شوند. پس از دم كشیدن برنج آن را در دیس كشیده و روی برنج را با گوشت های تكه تكه شده مرغ و خلال بادام تزئین كنید. آب مرغ را هم روی برنج بریزید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,674,886,647