خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - اسفناج پلوی هندی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
۲ قاشق سوپخوری روغن آفتابگردان
یک قاشق سوپخوری کره
یک عدد پیاز (ریز خرد شود)
۲ حبه سیر (له شود)
۳ عدد گوجه فرنگی (پوست کنده و خرد شود)
۲۷۵ گرم یا یک و نیم پیمانه برنج
یک قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
یک قاشق چایخوری پودر زیره
۲ عدد هویج (درشت رنده شود)
۳ پیمانه آب
۱۷۵ گرم برگ ریز اسفناج (خوب شسته شود)
۵۰ گرم یا نصف پیمانه بادام هندی خام
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه
قابلمه متوسطی آماده کرده و روغن و کره را در آن بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید، سپس پیاز خردشده را به آن اضافه کنید و ۶ تا ۷ دقیقه حرارت دهید تا پیاز نرم شود.
حالا سیر و گوجهفرنگی را افزوده و حدود ۳ دقیقه دیگر حرارت دهید.
برنجی که از ۲ ساعت پیش خیس کرده بودید را داخل سبدی آبکشی کنید و به مواد فوق در قابلمه اضافه کنید.
پودر تخم گشنیز و پودر زیره را نیز به برنج بیفزایید و این مخلوط برنجی را به مدت یک دقیقه، روی شعله اجاقگاز حرارت دهید.
پس از آن، هویج و آب را اضافه کرده و با کمی نمک و پودر فلفل سیاه مزهدار کنید.
در قابمله را بگذارید و برنج را به مدت یک ساعت حرارت دهید.
پس از گذشت این مدت، برگهای اسفناج را به همراه بادام هندی روی برنج بریزید و دمکنی را روی در قابلمه قرار دهید و نیم ساعت دیگر حرارت دهید تا اسفناج نیز به همراه برنج بپزد.
در پایان، هنگام کشیدن غذا، ابتدا مواد را با هم مخلوط کرده، سپس در دیس موردنظر بکشید.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,956,087,505