خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - سس کاری تند
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
روغن مایع 1 قاشق سوپ خوری
تخم گشنیز آسیاب کرده 2 قاشق چایخوری
پودر کاری2 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1قاشق چایخوری
زردچوبه 1قاشق چایخوری
زیره سبز آسیاب شده 1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل1 قاشق چایخوری
هل کوبیده شده1 قاشق چایخوری
دارچین1 قاشق چایخوری
سرکه قرمز نصف استکان
طرز تهیه
ابتدا تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید.
روغن و سرکه را جداگانه با هم مخلوط کنید و کم کم به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید تا به صورت پوره رقیقی در آید.
در صورت در دسترس نبودن گوشت گردن بره، می توانید از گوشت خورشی معمولی (ترجیحا گوسفندی) استفاده کنید.در این صورت توجه داشته باشید که زمان پخت گوشت بیشتر خواهد شد.
اگر شیر نارگیل در دسترس ندارید میتوانید از 1 استکان شیر معمولی حل شده در یک لیوان آب جوش استفاده کنید.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,961,162,838