خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - شیرین پلو

مواد لازم
برای 4 نفر
برنج 5/0 کیلو
مرغ 800 گرم
کره 2 قاشق غذاخوری
بادام 50 گرم
پسته 50 گرم
پوست پرتقال 100 گرم
شکر 4 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 2 عدد
زعفران نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
برنج را برای مدت 2ساعت در آب خیس کنید. مرغ را بشویید و تکه تکه کنید. پیاز را خرد و در روغن سرخ کنید تا رنگش طلایی شود. سپس مرغ را در پیاز سرخ شده کمی تفت دهید تا رنگش عوض شود. نمک ، فلفل و یک لیوان آب داغ به مرغ اضافه کنید و روی شعله متوسط برای20 دقیقه حرارت دهید.
در صورت نیاز می توانید کمی آب به آن اضافه کنید تا مواد نسوزد. بعد از20دقیقه حرارت، باید نصف لیوان آب مرغ در ظرف باقی بماند.سپس استخوان های مرغ پخته را جدا کنید. مقداری شکر را با یک لیوان آب بجوشانید و 3-2 قاشق کره، زعفران و مقداری آب مرغ به آن اضافه کنید و خوب بهم بزنید.
پسته و بادام را از قبل در آب خیس کرده سپس پوست آنها را کنده و ریز خرد کنید. پوست پرتقال را خلال و چند دقیقه در آب داغ بجوشانید. سپس آب تلخ آن را خالی کنید. اینکار را چندبار تکرار کنید تا تلخی آن گرفته شود. سپس آنها را 1ساعت در آب سرد قرار دهید. این کار را نیز چند بار تکرار کنید.
در پوست پرتقال را با 3 قاشق شکر بپزید و در پایان کار آب آن را خالی کنید. برنج را آبکش کنید. سپس در ته یک قابلمه مقداری روغن و کمی آب داغ بریزید و نیمی از برنج آبکش شده را در قابلمه بریزید. تکه های مرغ را روی برنج پخش کنید. سپس مقدار دیگری برنج روی مرغ بریزید.
در این مرحله نیمی از پوست پرتقال، بادام و پسته را روی برنج بریزید و روی آنها را با بقیه برنج بپوشانید. آب مرغ و شکر را که قبلاً تهیه کرده بودید، روی تمام برنج بریزید. سپس در قابلمه را با دم کنی بپوشانید و روی قابلمه قرار دهید و نیم ساعت روی شعله کم حرارت دهید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,443,965