خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - معجون هفت میوه

مواد لازم
سيب يك عدد
شليل يك عدد
گلابي يك عدد
موز يك عدد
آناناس دو حلقه
گيلاس پنج عدد
انگور ياقوتي يك خوشه كوچك
مغز پسته،فندق،گردو آسياب شده هر كدام يك قاشق مرباخوري
پودر نارگيل يك قاشق غذاخوري
كنجد يك قاشق مرباخوري
بستني وانيلي دو قاشق غذاخوري
خامه يك قاشق غذاخوري
عسل يك قاشق مرباخوري
ژله بلوبريپنج قاشق غذاخوري
طرز تهیه
ابتدا در ظرفي، سيب، شليل و گلابي را خرد و با هم مخلوط مي‌‌كنيم.
بعد انگور، كنجد و مغزپسته آسياب شده را با مواد مخلوط كرده، سپس در ظرفي ديگر عسل، خامه و مغز گردوي آسياب شده را با هم مخلوط مي‌كنيم.
بستي را كف ظرف مورد نظر ريخته و روي آن را با مغز فندق آسياب شده پر مي‌كنيم.
يك حلقه آناناس روي آن گذاشته و روي آناناس يك لايه از ميوه‌هاي خرد شده مي‌ريزيم.
روي اين مواد مخلوط خامه، عسل و گردو را ريخته و دوباره يك حلقه آناناس گذاشته و وسط آن را كمي از ميوه‌هاي خرد شده مي‌ريزيم.
روي سطح آناناس حلقه‌هاي موز را چيده و پودرنارگيل را روي آن مي‌ريزيم سپس گيلاس‌ها را روي مواد چيده و ژله را روي آن مي‌ريزيم و ظرف را در يخچال مي‌گذاريم تا ژله بسته شود.
اين معجون را در هر فصل با ميو‌ه‌هاي مخصوص آن فصل مي‌توان درست كرد ضمنا طعم ژله بستگي به ذائقه مصرف‌كننده داشته و بايد طعمي غير از ميوه‌هاي موجود در معجون باشد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,370,522