خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - دمی زیره بادمجان
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
بادنجان 3 عدد
سیب زمینی 2 عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
زیره یک قاشق غذاخوری
سیر 3 حبه
برنج آبکش شده 4 پیمانه
کنجد 2 قاشق غذاخوری
پیاز داغ 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
بادنجان و سیب زمینی و فلفل دلمه را بصورت نگینی خرد می کنیم. بادنجانها را پس از اینکه در آب نمک ریختیم و خشک کردیم سرخ می کنیم. سیب زمینی ها را جداگانه سرخ کرده و فلفل دلمه ای را به آن می افزائیم و پس از اینکه کمی تفت دادیم سیر را اضافه می کنیم.
سپس نمک و فلفل و زردچوبه و پیاز داغ را می افزائیم.پس از اضافه کردن زیره مواد را سریع از روی حرارت برمیداریم تا زیره حرارت نبیند. سپس این مواد را لابه لای برنج آبکش شده می ریزیم و پس از دم کشیدن اگر مایل بودیم مقداری کنجد روی برنج می ریزیم.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 2,000,565,963