خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - شربت کاراملی

مواد لازم
شکر یک کیلو
آب 500 سی سی
نعناع تازه 200 گرم
سرکه سفید یک پیمانه
طرز تهیه
ابتدا نیمی از شکر را کارامل کرده سپس آب را اضافه می کنیم کمی که جوش خورد باقیمانده شکر را اضافه کرده تا مجدداً کمی بجوشد.
نعناع تازه را در آن ریخته تا عطر و طعم آن بخورد شربت برود در آخر هم سرکه را اضافه و باز می جوشانیم تست می کنیم تا مزه آن طبق دلخواه و ذائقه باشد.
سپس از صافی رد می کنیم و پس از خنک شدن در شیشه ای تمیز ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,424,272