خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - شربت ریواس
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
ریواس ۱ کیلو
شکر ۱ کیلو
طرز تهیه
ابتدا ریواس ها را کاملاً با آب بشویید و با چاقو پوست آن را بکنید و مغز داخلی آن، که کاملاً از پوسته خارجی جدا کرده اید و مغز سفید آن را به تکه های کوچک ۸ سانتیمتری برش بزنید.
سپس ریواس های خرد شده را در ظرف مورد نظر بریزید و شکر را به آن اضافه کنید.
شکر و ریواس را مخلوط کنید تا کاملاً ریواس ها به شکر آغشته شوند.
این مخلوط را ۲۴ ساعت بدون حرارت در ظرف و بیرون از یخچال محیط خیلی گرم نباشد نگه دارید و هر ۶ ساعت یک بار آن را هم بزنید تا شکر کاملاً به شیره و شهد تبدلیل شود.
بعد از ۲۴ ساعت شربت ریواس را از صافی رد کنید.
اگر بعد از یک شبانه روز هنوز دانه های شکر در داخل ظرف مانده است می توانید آن را کمی حرارت دهید تا به شربت تبدلیل شود.
شربت آماده مصرف است.این شربت در هنگام استفاده باید با آب رقیق شود و در یخچال نگهداری شود.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,961,198,816