خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - کروکت سیب زمینی

مواد لازم
سیب زمینی پخته ی پوست کنده ۳ عدد متوسط
کوکتل مرغ یا گوشت به سلیقه خودتان ۴ و ۵ تایی
تخم مرغ یک عدد
آرد سوخاری-روغن-نمک و فلفل و زردچوبه
مواد لازم برای سس
گوجه فرنگی دو عدد
نخود سبز پخته و ذرت پخته از هر کدام نصف پیمانه
نمک و فلفل
طرز تهیه
کوکتل ها رو به چهار قسمت ببرید و توی روغن سرخ کنید و کنار بذارید.
سیب زمینی رو رنده کرده و با تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه خوب مخلوط کنید.(اگر مایه ی یه دست آمده شل بود کمی آرد اضافه کنید)
یک گلوله گوچک از مایه بردارید و توی دستتان باز کنید.
یک دانه کوکتل بذارید داخلش.
از اطراف جمعش کنید طوری که کوکتل داخل مایه بماند.
کروکت ها را توی آرد سوخاری بغلطانید تا از همه طرف به آرد سوخاری آغشته شوند.
سپس آنها را یک ساعت در یخچال بذارید.
روغن داخل ماهیتابه داغ کنید و کروکت ها را روی شعله ملایم از همه طرف سرخ کنید.
گوجه فرنگی ها را پوست کنده و خرد کرده و در روغن تفت دهید.
نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و کمی هم بزنید.
نخود سبز و ذرت را اضافه کرده و شعله ی گاز را خاموش کنید.
سس را روی کروکت ها بریزید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,915,553