خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - کاری گوشت بره با سبزیجات

مواد لازم
گوشت گردن بره800 گرم
اسفناج درشت خرد شده 500 گرم
گوجه فرنگی 6-8 عدد پوره شده
سیب زمینی 2 عدد متوسط
پیاز 2عدد متوسط
کدو سبز 1 عدد متوسط
فلفل سبز قلمی تند 5-6 عدد در صورت تمایل
شیر نارگیل1 لیوان
عدس قرمز1 استکان از قبل خیس شده
سس کاری تند نصف استکان
گشنیز تازه نصف استکان ساطوری شده
طرز تهیه
پیاز را خرد کنید و همراه با سس کاری در تابه سرخ کنید تا پیاز کمی سبک شود.
گوشت بره را به صورت مکعبی خرد کنید و همراه پیاز سرخ کنید.
بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد، گوجه فرنگی پوره شده را اضافه کنید
حرارت را کمی بالا ببرید تا آب گوجه بجوشد بعد حرارت را ملایم کنید و بگذارید به مدت یک ساعت با حرارت ملایم و درب بسته بپزد.
سیب زمینی و کدو را نیز مکعبی خرد کنید و هرکدام را جداگانه سرخ کنید و بعد به تابه بیفزائید.
عدس قرمز را آبکش کنید و بعد از 10 دقیقه به مواد اضافه کنید، در صورت نیاز مقداری آب جوش داخل خوراک بریزید، بگذارید به مدت 15 دقیقه با درب باز و حرارت ملایم خوراک ریز جوش بزند تا عدس و سیب زمینی نرم شوند.
شیر نارگیل، اسفناج و گشنیز و فلفل سبز را در این مرحله به مخلوط اضافه کنید و آن را هم بزنید.بعد از 30 دقیقه خوراک آماده سرو است.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,677,112,678