خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - پلوی علی پاشا
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
پیاز1عدد
سیر1 حبه
گوشت چرخ كرده100 گرم
نمك و فلفل به مقدار لازم
كشمش پلویی یك دوم پیمانه
خلال پسته یك دوم پیمانه
برنج 2 پیمانه
كره 100 گرم
بادام یك دوم پیمانه
آب گوشت 1پیمانه
طرز تهیه
پیاز و سیر را رنده كنید و با گوشت و مقداری نمك و فلفل مخلوط نمایید و ورز دهید. از مخلوط آماده شده كوفته ریزه هایی به اندازه فندق درست كنید و در روغن سرخ یا آب پز نمایید. حالا كشمش را در آب خیس نمایید تا پُف كند. خلال پسته را نیز چند دقیقه در آب خیس نمایید.
آن گاه برنج را بشویید و آب آن را صاف كنید و با كره تفت دهید. سپس بادام را اضافه كرده و تفت دهید. اكنون به برنج به مقدار متناسب آب گوشت یا آب اضافه نمایید و كوفته ریزه ها را به همراه پسته و كشمش لا به لای برنج بریزید و برنج را به شكل كته دم كنید.
خواص
انرژی كل 2200 كیلو كالری
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,958,000,796