خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - سیب زمینی تنوری

مواد لازم
سيب زميني در اندازه متوسط 5-6 عدد
پيازچه و جعفري نگيني خرد شده 1 استكان
پنير پيتزا رنده شده به مقدار لازم
نمك به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا سيب زميني ها با برس يا سيم ظرفشويي تميز، كاملا بشوئيد.
روش اول:دور سيب زميني ها را با فويل بپوشانيد و روي سيني فر بچينيد.سيني را در طبقه وسط فر داغ با حرارت 250 درجه سانتيگراد به مدت 15 دقيقه برشته كنيد.
روش دوم: در يك قابلمه آلومينيومي (يا از جنس روي )، اول به ارتفاع 5 سانتيمتر نمك آشپزي بريزيد و بعد سيب زميني ها را داخل قابلمه بچينيد، بعد تمام سطح سيب زميني ها را كاملا با نمك آشپزخانه بپوشانيد و درب قابلمه را ببنديد.
قابلمه را روي حرارت قرار دهيد و 45 دقيقه صبر كنيد تا سيب زميني ها كاملا برشته شوند.
در اين مدت چند بار سيب زميني ها را بچرخانيد تا تمام سطح آنها يك دست برشته شود.
با اين روش پوست سيب زميني ها كاملا سالم مي ماند و سيب زميني ها علاوه بر برشته شدن، كمي هم طعم دار مي شوند و ظاهر نهايي غذا يك دست مي شود.
ولي مدت بيشتري نسبت به روش اول زمان لازم است.
بعد از برشته كردن سيب زميني ها، فويل روي آنها را باز كنيد و با نوك چاقو يك + نه چندان عميق روي سطح سيب زميني ها ايجاد كنيد.
دقت كنيد شكاف ايجاد شده در حدي نباشد كه سيب زميني را خرد كند.
داخل شكاف ايجاد شده را با مخلوط سبزي پركنيد و روي سبزي را با پنير رنده شده بپوشانيد.
دوباره سيب زميني ها را داخل فويل بپيچيد و به مدت 15 دقيقه ديگر سيب زميني ها را داخل فر با حرارت 120 درجه سانتيگراد برشته كنيد.
بعد از اين مدت سيب زميني ها را با همان فويل داخل ظرف سرو بچينيد و سرو كنيد.
اين پيش غذا در انگليس معمولا همراه ماهي بخارپز شده سرو مي شود ولي شما مي توانيد كنار انواع غذا، از اين پيش غذا استفاده كنيد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,549,782