خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - ساق پر شده مرغ

مواد لازم
ساق مرغ ۸ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای ۱ عدد
پیازچه ۲ ساقه
پنیر پیتزا ۸ ورق
پودر زعفران نصف قاشق چایخوری
آبلیمو تازه ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
ورقه آلومنیوم
طرز تهیه
ساق ها را بدون استخوان کرده سپس نمک و فلفل روی ساق ها زده آبلیمو و زعفران را روی آنها مالیده و پیازچه ها را ورقه ورقه کرده و کمی داخل ساق مرغ می گذارید.
قارچ را ریشه ریشه کنید و تفت دهید و به همراه فلفل دلمه ای خلال شده را داخل ساق ها میگذاریم و ساق ها را رول می نماییم.
ساق های رول شده مرغ را در داخل ورقه آلومینیوم پیچیده و در ظرف می چینیم کمی آب جوش در ظرف ریخته و ظرف را در داخل فر با حرارت ۲۲۵ درجه سانتیگراد در طبقه وسط فر قرار می دهیم.
۳۵ دقیقه بعد ساقها را ازفر بیرون آورده و از ورقه های آلومینیوم خارج کنید.
سپس روی ساقها ورقه های پنیر پیتزا را قرار داده آنها را در داخل یک سینی که قبلا چرب کرده اید گذاشته و دوباره در فر به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید
بعد از اینکه ساقها را از ورقه آلومینیومی خارج کردید آنها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود وبهد پنیر پیتزای ورقه ای را روی آن پیچیده به مدت ۱۰ دقیقه در فر میگذاریم


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,674,883,832