خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - رولت گوشت با قارچ
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
گوشت چرخ كرده500گرم
آرد نخودچي3قاشق غذاخوري
تخم مرغ3عدد
روغن3قاشق غذاخوري
قيصي100گرم
قارچ250گرم
پياز رنده شده3قاشق غذاخوري
هويج آب پز شده3عدد
رب گوجه فرنگي2قاشق غذاخوري
زرشك2قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به مقدار دلخواه
طرز تهیه
قارچ را شسته و آن را حلقه حلقه مي كنيم.
سپس با يك قاشق غذاخوري روغن آن را تفت مي دهيم، تا آب آن كشيده شود.
گوشت را با پياز، آرد نخودچي، تخم مرغ، نمك و فلفل مخلوط كرده، خوب ورز مي دهيم تا حالت چسبندگي پيدا كند.
بعد يك ورق كاغذ روغني را روي ميز پهن كرده و گوشت را به قطر 2 سانتي متر روي كاغذ پهن مي كنيم و سپس قارچ را طوري روي گوشت قرار مي دهيم كه يك بند انگشت از كناره گوشت فاصله داشته باشد.
قيسي را شسته و آن را به صورت خلال خرد مي كنيم.
بعد با زرشك شسته شده و كمي تفت داده شده روي قارچ مي ريزيم.
هويج ها را در وسط آن قرار مي دهيم و گوشت را به وسيله كاغذ به صورت رولت لوله مي كنيم.
بعد در روغن داغ شده دور تا دور آن را سرخ مي كنيم و رب گوجه فرنگي را اضافه كرده و با 2 فنجان آب مي گذاريم رولت پخته و سس آن تقريباً غليظ شود
بعد رولت را با سس آغشته كرده و آن را در ديس قرار مي دهيم با سبزيجات تزئين مي كنيم.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,955,392,817