خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - دراچنا
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
روغن زيتون يك قاشق غذاخوري
پيازچه خلال شده يك دسته
سير خرد شده يك حبه
گوجه فرنگي پوست گرفته و خرد شده 4عدد
آرد سبوسدار 3 قاشق غذاخوري
شير 4 قاشق غذاخوري
خامه زده شده دو سوم ليوان
تخممرغ 4 عدد
جعفري خرد شده 2 قاشق غذاخوري
كره نرم شده 2 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل سياه به ميزان كافي
طرز تهیه
فر را روي 180 درجه سانتيگراد يا 350درجه فارنهايت بگذاريد.
روغن را درماهيتابهاي گرم كنيد و پيازچهها را در آن بهمدت سه دقيقه تفت دهيد.
سير را اضافه كنيد وچند دقيقه حرارت دهيد تا زماني كه سير و پيازچهها نرم شوند.
در اين هنگام سير و پيازچهها را در كف يك ظرف سراميكي يا پيركس كه آن را چرب كردهايد خوب پخش كنيد و گوجه فرنگيها را هم بهصورت لايهاي روي آن بپاشيد.
آرد و شير را دركاسهاي ديگر آن قدر بزنيد تا يك دست شود و خامه را كمكم به آن اضافه كنيد، سپس با تخم مرغهامخلوط كنيد.
مايع را به مخلوط كره و جعفرياضافه كنيد و با نمك و فلفل خوب هم بزنيد.
در مرحله بعد مخلوط تخممرغ را رويسبزيجات بريزيد و مدت 40-45 دقيقه در فربگذاريد، يعني آنقدر كه وقتي چاقو را در داخلآن فشار ميدهيد آب نداشته باشد.
بعد از اين كهخنك شد، آن را ببريد و در ظرف بچينيد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 2,001,754,928