خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - خوراک بامیه در سواحل مدیترانه

مواد لازم
باميه350 گرم
گوجه‌فرنگي 5 تا 6 عدد
پياز كوچك 2 عدد
سير 2 حبه رنده شده
فلفل تند سبز 1عدد
فلفل قرمز 1قاشق چاي‌خوري
برگ گشنيز تازه يك مشت
روغن مايع گياهي 2قاشق سوپ‌خوري
آب 2عدد ليموترش
آب نصف پيمانه
نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
فر اجاق‌گاز را با 190 درجه سانتي‌گراد يا 350 درجه فارنهايت يا شماره 5 گرم كنيد.
سپس باميه‌ها را بشوييد و به‌صورت حلقه حلقه خرد كنيد و كنار بگذاريد.
گوجه‌فرنگي‌ها را بعد از شست‌وشو پوست بكنيد و درشت خرد كنيد.
يكي از پيازها را هم پوست كنده، خرد كنيد.
حالا دستگاه خردكن يا غذاساز را آماده كنيد و پياز را همراه سير، آب، گشنيز، فلفل سبز و قرمز در آن بريزيد.
پس از آن، دستگاه را روشن كنيد تا مخلوط، حالت خميري پيدا كند.
دومين پياز را به‌صورت خلالي خرد كنيد.
سپس تابه كوچكي آماده كرده، مقداري روغن در آن بريزيد و روي شعله ملايم اجاق‌گاز قرار دهيد تا داغ شود.
حالا پياز خلالي‌شده را در روغن تفت دهيد.
شعله اجاق‌گاز را كم كنيد و خمير پياز و گشنيز را روي پيازداغ بريزيد و 2 دقيقه حرارت دهيد.
در اين مدت، مواد را به‌طور مرتب هم بزنيد؛ سپس گوجه‌فرنگي، باميه و آب ليموترش را همراه نمك و فلفل اضافه كنيد و به هم‌زدن ادامه دهيد.
اين مخلوط را داخل ظرف مناسب فر اجاق‌گاز بريزيد و پس از گذاشتن در ظرف، آن را به مدت 15 دقيقه در فر حرارت دهيد تا باميه‌ها كاملا بپزند.
مواد لازم
باميه350گرم
گوجه فرنگي5 تا 6عدد
پياز کوچک2عدد
سير2حبه (رنده شود)
فلفل تند سبزيک عدد
فلفل قرمزيک قاشق چايخوري
برگ گشنيز تازه يک مشت
روغن مايع گياهي2قاشق سوپ خوري
آب2عدد ليموترش
آبنصف پيمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
فر اجاق گاز را با190 درجه سانتي گراد يا 350 درجه فارنهايت يا شماره 5 گرم کنيد.
سپس باميه ها را بشوييد و به صورت حلقه حلقه خرد کنيد و کنار بگذاريد.
گوجه فرنگي ها را بعد از شستشو پوست بکنيد و درشت خرد کنيد.
يکي از پيازها را هم خرد کنيد حالا دستگاه خرد کن يا غذاساز را آماده کنيد و پياز را همراه سير، آب، گشنيز، فلفل سبز و قرمز در آن بريزيد.
پس از آن دستگاه را روشن کنيد تا مخلوط، حالت خميري پيدا کند.
دومين پياز را به صورت خلالي خردکنيد.
سپس تابه کوچکي آماده کرده، مقداري روغن در آن بريزيد و روي شعله ملايم اجاق گاز بگذاريد تا داغ شود حالا پياز خلالي شده را در روغن تفت دهيد.
شعله اجاق گاز را کم کنيد و خمير پياز و گشنيز را روي پياز داغ بريزيد و 2 دقيقه حرارت دهيد.
در اين مدت مواد را به طور مرتب هم بزنيد، سپس گوجه فرنگي، باميه و آب ليموترش را همراه نمک و فلفل اضافه کنيد و يه هم زدن ادامه دهيد.
اين مخلوط را داخل ظرف مناسب فر اجاق گاز بريزيد و پس ازگذاشتن درظرف به مدت 15 دقيقه در فر حرارت دهيد تا باميه ها کاملا بپزند.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,363,396