خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - بیف استروگانف

مواد لازم
فیله گوساله 700 گرم
قارچ 300 گرم
خیار ترشی 100 گرم
پیاز متوسط 2 یا 3 عدد
خامه ترش 75 گرم
خامه 100 گرم
کره 50 گرم
رب گوجه مقداری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه
پیازها را به شکل مکعب های ریز خرد کنید.
خیار ترشی را به شکل برونواز خرد کنید.
قارچ ها را تمیز کنید و به ورق های نازک ببرید.
گوشت را به شکل نوارهای باریک ببرید.
نیمی از پیاز ها را با کره تفت دهید بدون آنکه تیره شوند.
قارچ ها را اضافه کنید و تفت دهید.
حرارت را کم کنید و خامه ترش و خامه شیرین را اضافه کنید و بعد نمک و فلفل چاشنی کنید.
در یک ماهی تابه دیگر روغن را داغ کنید و گوشت ها را در آن با حرارت زیاد سرخ کنید.
پس از دو دقیقه نیمه دیگر پیازها را اضا فه کنید و بگذارید که خوراک حدود 2 دقیقه استراحت کند.
بهترین همراه برای بیف استروگانف سیب زمینی سرخ کرده است.
سیب زمینی ها را بشوئید و با پوست بشوئید و با آب نمک بپزید.
دقت کنید که کمی سفت باشد.
سیب زمینی ها را بشوئید و با پوست بشوئید و با آب نمک بپزید.
دقت کنید که کمی سفت باشد.
روز بعد آن را پوست کنده و به صورت برش های باریک با کره و روغن سرخ کنید.
در خاتمه رزماری یا جعفری تازه به آن اضافه کنید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,984,915