خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - موس کره بادام زمینی

مواد لازم
ربع فنجان شکر
یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
ربع قاشق چایخوری نمک
یک فنجان شیر
ربع فنجان کره بادام زمینی
یک عدد زرده تخم مرغ‎
نصف قاشق چای خوری وانیل
یک فنجان خامه‎
خرده شکلات (به دلخواه)
طرز تهیه
شکر، نشاسته ذرت و نمک را در قابلمه ریخته و سپس شیر و کره بادام زمینی را به آن اضافه کنید.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره بادام زمینی ذوب شده و مخلوط یکنواخت و غلیظ شود و پس از دو دقیقه به هم زدن قابلمه را از روی حرارت بردارید.
به آرامی مخلوط بالا را به زرده تخم مرغ افزوده و سپس آن را مجدداً درون قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
سپس وانیل را به آن افزوده و مخلوط را در یک کاسه ریخته و در آن را با سلفون بپوشانید و کناری قرار دهید تا کاملاً خنک شود.
در کاسه دیگری خامه را خوب بزنید تا سفت شود سپس آن را به مخلوط بالا اضافه کنید.
سپس در صورت تمایل تکه های شکلات را به آن بیفزایید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,622,413