خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - موس زنجبیل و کدو حلوایی

مواد لازم
نصف فنجان شکر
یک بسته ژلاتین
سه چهارم فنجان شیر بدون چربی
سه عدد زرده تخم مرغ زده شده
۴۲۵ گرم پوره کدو حلوایی
یک قاشق چای خوری پودر زنجبیل
یک قاشق چای خوری وانیل
۱۱۳ گرم خامه
سه عدد نان زنجبیلی نصف شده
طرز تهیه
شکر و ژلاتین را در قابلمه با هم مخلوط کرده و شیر و زرده تخم مرغ را به آنها بیفزایید.
سپس آن را روی حرات ملایم قرار دهید تا ژلاتین حل شده و مخلوط حباب بزند.
سپس آن را از روی حرارت برداشته و کدو حلوایی، زنجبیل و وانیل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا ۲۰ دقیقه خنک شود.
خامه را در مخلوط کن ریخته و سپس آن را در لیوان بریزید.
آن را به مدت پنج ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
هنگام سرو آن را به همراه نصف نان زنجبیل میل کنید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,755,577