خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - موس زنجبیل و کدو حلوایی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
نصف فنجان شکر
یک بسته ژلاتین
سه چهارم فنجان شیر بدون چربی
سه عدد زرده تخم مرغ زده شده
۴۲۵ گرم پوره کدو حلوایی
یک قاشق چای خوری پودر زنجبیل
یک قاشق چای خوری وانیل
۱۱۳ گرم خامه
سه عدد نان زنجبیلی نصف شده
طرز تهیه
شکر و ژلاتین را در قابلمه با هم مخلوط کرده و شیر و زرده تخم مرغ را به آنها بیفزایید.
سپس آن را روی حرات ملایم قرار دهید تا ژلاتین حل شده و مخلوط حباب بزند.
سپس آن را از روی حرارت برداشته و کدو حلوایی، زنجبیل و وانیل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا ۲۰ دقیقه خنک شود.
خامه را در مخلوط کن ریخته و سپس آن را در لیوان بریزید.
آن را به مدت پنج ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
هنگام سرو آن را به همراه نصف نان زنجبیل میل کنید.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 2,001,548,220