خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - شکلات فریرو
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
مغز فندق نرم شده200 گرم
شکلات خام200 گرم
شکلات مایع نوتیلا2 قاشق سوپخوری
کره50 گرم
مغز فندق کامل به مقدار لازم
طرز تهیه
کره و شکلات خام را روی حرارت ذوب کرده و با هم مخلوط کنید.
مغز فندق نرم شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
قاشق سوپخوری شکلات مایع نوتیلا را به مواد اضافه کرده و مواد را با قاشق چوبی خوب هم بزنید.
کمی از مواد را برداشته و با یک قاشق مرباخوری در قالب های مخصوص شکلات بریزید سپس وسط هر کدام از شکلات ها را یک فندق کامل بگذارید.
طوری که روی فندق هم با شکلات پوشیده شود.
سپس قالب ها را در یخچال گذاشته تا شکلات ها ببندد.
بعد از اینکه شکلات ها سفت شدند آنها را از قالب خارج کرده و در کاغذهای مخصوص شکلات بگذارید.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,956,197,318