خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - ذرت خامه ای

مواد لازم
نصف پیاز خرد شده
دو قاشق مرباخوری کره
یک عدد کنسرو ذرت
یک قاشق مرباخوری شکر
یک هشتم قاشق مرباخوری جوز هندی
نصف فنجان خامه
نمک و فلفل
طرز تهیه
کره را در تابه ای ریخته و پیاز را در آن تفت دهید.
سپس ذرت ها را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
یک سوم فنجان آب به مواد بیفزایید تا پخته و نرم تر شود.
سپس شکر، جوز هندی و خامه را درون ذرت ریخته و برای پنج دقیقه اجازه دهید تا مواد کاملاً با هم آمیخته شوند و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه کرده و میل کنید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,774,426