خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - ذرت خامه ای
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
نصف پیاز خرد شده
دو قاشق مرباخوری کره
یک عدد کنسرو ذرت
یک قاشق مرباخوری شکر
یک هشتم قاشق مرباخوری جوز هندی
نصف فنجان خامه
نمک و فلفل
طرز تهیه
کره را در تابه ای ریخته و پیاز را در آن تفت دهید.
سپس ذرت ها را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
یک سوم فنجان آب به مواد بیفزایید تا پخته و نرم تر شود.
سپس شکر، جوز هندی و خامه را درون ذرت ریخته و برای پنج دقیقه اجازه دهید تا مواد کاملاً با هم آمیخته شوند و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه کرده و میل کنید.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,956,232,375