خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - دسر لیمو
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
یک پیمانه شکر
یک پیمانه آب
یک پیمانه آب لیمو
پوست رنده شده یک عدد لیمو
یک قاشق ماس کاپونی، (نوعی پنیر خامه ای که می توان در منزل تهیه کرد)
طرز تهیه پنیرخامه ای کاپونی
یک بسته پنیر خامه ای (۲۲۴ گرم)
یک چهارم پیمانه خامه
۲ قاشق غذاخوری کره نرم را خوب مخلوط کنید و مورد استفاده قرار دهید. مواد اضافه را فریز کنید تا برای دفعات بعدی قابل استفاده باشد
طرز تهیه
یک ظرف متوسط را در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.
شکر و آب را با هم به جوش بیاورید سپس به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید روی حرارت کم بجوشد تا شکر کاملا ذوب شود.
زیر ظرف را خاموش کنید و به مدت ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود.
آب لیمو، پوست لیموی رنده شده و پنیر خامه ای را اضافه و خوب مخلوط کنید.
در این مرحله، مخلوط به دست آمده را مزه کنید و در صورت نیاز، شکر بیشتری به آن بیفزایید.
مواد به دست آمده را درون ظرفی که داخل فریزر قرار داده اید، بریزید و ظرف را دوباره داخل فریزر قرار دهید.
هر یک ساعت ۳ دفعه ظرف را دربیاورید و هم بزنید تا یخ بشکند و به حالت نرم شده در بیاید.
در صورت نیاز می توانید به جای ۳ بار، دفعات بیشتری این کار را تکرار کنید.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,959,464,385