خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - دسر شکلات قهوه

مواد لازم
نصف قاشق چایخوری پودر قهوه فوری
یک و یک چهارم قاشق چایخوری آب گرم
یک و دو سوم فنجان شکر
دو سوم فنجان آرد سفید
یک چهارم فنجان پودرکاکائو
سه چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
کمی نمک
۴۲ گرم شکلات تخته ای تلخ خرد شده
دو قاشق غذاخوری به اضافه دو قاشق چایخوری روغن مایع
یک قاشق چایخوری کره یا مارگارین
دو قاشق غذاخوری شربت
دو قاشق چایخوری وانیل
دو عدد تخم مرغ بزرگ
طرز تهیه
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.
ته سینی فر را با فویل پوشانده و روی آن را چرب کنید.
آب و قهوه را در یک فنجان با هم مخلوط کنید تا قهوه به خوبی در آن حل شود.
سپس شکر، آرد، پودرکاکائو، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه الک کنید.
شکلات و کره را روی حرارت قرار دهید تا ذوب شوند.
سپس شربت، وانیل و قهوه را با آن مخلوط کنید.
سپس سفیده های تخم مرغ را در آن ریخته و هم بزنید.
مواد خشک را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید.
سپس خمیر حاصله را به صورت یکنواخت کف سینی فر و روی فویل پهن کنید.
سینی را به مدت ۲۱ الی ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید و پس از خارج کردن از فر بگذارید به مدت یک ربع خنک شود.
سپس خمیر را از فویل جدا کرده و کناری بگذارید تا کاملاً سرد شود.
در آخر آن را به ۱۲ تکه مساوی تقسیم کنید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,360,074