خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - دسر شکلات
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
مواد لازم برای تهیه ۲۴ عدد دسر
یک و نیم فنجان کره
یک فنجان پودر کاکائوی تلخ
دو و نیم فنجان شکر
شش عدد تخم مرغ بزرگ
یک و نیم فنجان آرد سفید
یک قاشق غذاخوری وانیل
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
یک و نیم فنجان گردوی خردشده
۵۷ گرم شکلات تخته ای تلخ خرد شده
یک چهارم فنجان کره
یک و نیم فنجان شکر
سه قاشق غذاخوری شیر
یک قاشق چای خوری وانیل
طرز تهیه
کره را در ظرفی ذوب کرده و سپس پودر کاکائو را در آن بریزید و آنقدر هم بزنید تا کاملاً باهم مخلوط شوند.
حال اجازه دهید مخلوط حاصل برای مدت یک ربع خنک شود.
سپس شکر را به آن اضافه کرده و تخم مرغ ها را یکی یکی به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
آرد، یک قاشق غذاخوری وانیل و نمک را نیز به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.
خمیر را درون سینی فر که با درجه ۱۷۵ گرم شده پهن کنید.
سینی را برای مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه درون فر قرار دهید.
برای روی شیرینی، شکلات تخته ای را به همراه ربع فنجان کره ذوب کرده و سپس شکر، شیر و وانیل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مخلوط حاصل را روی شیرینی پهن کرده و سپس شیرینی را به ۲۴ تکه مساوی ببرید.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,955,219,470