خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - دسر شکلات

مواد لازم
مواد لازم برای تهیه ۲۴ عدد دسر
یک و نیم فنجان کره
یک فنجان پودر کاکائوی تلخ
دو و نیم فنجان شکر
شش عدد تخم مرغ بزرگ
یک و نیم فنجان آرد سفید
یک قاشق غذاخوری وانیل
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
یک و نیم فنجان گردوی خردشده
۵۷ گرم شکلات تخته ای تلخ خرد شده
یک چهارم فنجان کره
یک و نیم فنجان شکر
سه قاشق غذاخوری شیر
یک قاشق چای خوری وانیل
طرز تهیه
کره را در ظرفی ذوب کرده و سپس پودر کاکائو را در آن بریزید و آنقدر هم بزنید تا کاملاً باهم مخلوط شوند.
حال اجازه دهید مخلوط حاصل برای مدت یک ربع خنک شود.
سپس شکر را به آن اضافه کرده و تخم مرغ ها را یکی یکی به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
آرد، یک قاشق غذاخوری وانیل و نمک را نیز به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.
خمیر را درون سینی فر که با درجه ۱۷۵ گرم شده پهن کنید.
سینی را برای مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه درون فر قرار دهید.
برای روی شیرینی، شکلات تخته ای را به همراه ربع فنجان کره ذوب کرده و سپس شکر، شیر و وانیل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مخلوط حاصل را روی شیرینی پهن کرده و سپس شیرینی را به ۲۴ تکه مساوی ببرید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,674,999,594