خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - ترافل میوه ای با شکلات سفید

مواد لازم
خامه 125میلی لیتر
شکلات سفید 250 گرم خرد شده
میوه شکری 125 گرم خرد شده
بیسکویت ساده 125 گرم خرد شده
آب پرتقال 3 قاشق چاریخوری
پودر نارگیل به میزان لازم ( برای تزئین )
طرز تهیه
خامه را در ظرفی روی حرارت قرار دهید تا بجوشد شکلات را اضافه کرده از روی حرارت برداشته میوه شکری بیسکویت و آب پرتقال را اضافه کرده روی آن را پوشانده در یخچال قرار دهید.
گاهی مایه را به هم بزنید تا کمی فرم بگیرد سپس به اندازه 1 قاشق چایخوری برداشته در دست گرد کنید و نیمی را در پودر نارگیل و نیم دیگر را در شکلات سفید آب شده بغلطانید مجدداً در یخچال به مدت 4 ساعت زمان دهید تا کاملاً فرم بگیرد .


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,435,098