خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - ترافل شکلاتی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
۲۲۷ گرم شکلات نیمه شیرین یا نیمه تلخ به اندازه تکه های کوچک
سه چهارم پیمانه خامه غلیظ
۲۸ گرم یا ۲ قاشق غذاخوری کره بدون نمک
پودرهای مختلف برای تهیه ترافل
پودر کاکائو
خاکه قند
میوه مغزدار (گردو ، بادام ، فندق) تف داده و خرد شده
نارگیل برشته شده
برش های نازک شکلات
ترافل های رنگی و شکلاتی
شکلات آب شده
طرز تهیه
خامه و کره را روی حرارت ملایم در ظرفی قرار دهید تا کمی بجوشد.
پس از خاموش کردن شعله، بلافاصله شکلات های خردشده را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه بماند.
مواد به دست آمده را خوب هم بزنید تا صاف و یک دست شود.
مخلوط ترافل را درظرف در دار به مدت یک شب کامل در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.
مواد ترافل را به اندازه و شکل توپ های کوچک با استفاده از دست یا قاشق بستنی در بیاورید.
ترافل شما می تواند گرد و یک دست و یا کمی ناصاف باشد.
بلافاصله ترافل را در پودرهای تهیه شده موردنظر بغلتانید و روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید.
پس از اتمام کار ترافل را مجدد در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.
ترافل در یخچال به مدت چند هفته و در فریزر به مدت چند ماه قابل نگه داری است.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,961,496,510