خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - ترافل شکلاتی

مواد لازم
۲۲۷ گرم شکلات نیمه شیرین یا نیمه تلخ به اندازه تکه های کوچک
سه چهارم پیمانه خامه غلیظ
۲۸ گرم یا ۲ قاشق غذاخوری کره بدون نمک
پودرهای مختلف برای تهیه ترافل
پودر کاکائو
خاکه قند
میوه مغزدار (گردو ، بادام ، فندق) تف داده و خرد شده
نارگیل برشته شده
برش های نازک شکلات
ترافل های رنگی و شکلاتی
شکلات آب شده
طرز تهیه
خامه و کره را روی حرارت ملایم در ظرفی قرار دهید تا کمی بجوشد.
پس از خاموش کردن شعله، بلافاصله شکلات های خردشده را به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه بماند.
مواد به دست آمده را خوب هم بزنید تا صاف و یک دست شود.
مخلوط ترافل را درظرف در دار به مدت یک شب کامل در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.
مواد ترافل را به اندازه و شکل توپ های کوچک با استفاده از دست یا قاشق بستنی در بیاورید.
ترافل شما می تواند گرد و یک دست و یا کمی ناصاف باشد.
بلافاصله ترافل را در پودرهای تهیه شده موردنظر بغلتانید و روی سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید.
پس از اتمام کار ترافل را مجدد در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.
ترافل در یخچال به مدت چند هفته و در فریزر به مدت چند ماه قابل نگه داری است.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,674,977,462