خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - تارت میوه با کرم باتیر

مواد لازم
آرد 200 گرم
کره نرم 125 گرم
شکر 2 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ 1 عدد
نمک 8/1 قاشق چایخوری
وانیل 8/1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای کرم باتیر
شیر 2 پیمانه
شکر 150 گرم
آرد 75 گرم
زرده تخم مرغ 5 عدد
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
میوه دلخواه به میزان لازم
پودر آگار 1 قاشق چایخوری
شکر 3/1 پیمانه
آب یا آب میوه 1 پیمانه
طرز تهیه
ابتدا خمیر را آماده نمایید به این ترتیب که کره نرم شده را با شکر، وانیل، نمک و زرده تخم مرغ با همزن برقی بزنید تا ذرات شکر محو شود.
سپس آرد را اضافه نمایید خمیری کاملاً نرم و لطیف به دست می آید.
بعد خمیر را نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.
بعد از آن قالب های کوچک تارت و یا یک عدد قالب بزرگ تارت را کاملاً چرب کنید و خمیر را به قطر نیم سانت پهن کرده و کف قالب های مورد نظر بیاندازید.
با دست فرم داده و اضافات قالب را بگیرید و بعد با چنگال چند سوراخ کف خمیر ایجاد کرده در فر از قبل گرم شده با 180 درجه سانتیگراد به مدت یک ربع قرار دهید تا زمانی که نان های تارت طلایی شوند.
تارت را از فر خارج کنید تا خنک شوند.
سپس داخل آنها را با کرم باتیر پر کنید و روی آنها را انواع میوه ها یا کمپوت های دلخواه را چیده و بعد یک لایه نازک با آگار آگارروی تارت ها را پوشش دهید تا سطح روی میوه پلاسیده و خراب نشوند.
تهیه مواد میانی کرم باتیر
زرده های تخم مرغ را با شکر و وانیل با همزن برقی خوب بزنید تا سبک شوند.
سپس شیر را داغ کرده و گرم گرم به مواد فوق اضافه کنید و مجدداً مواد را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مواد غلظت لازم را پیدا کند.
برای خنک شدن کرم یک نایلون روی کرم قرار دهید تا رویه نبندد.
تهیه آگار آگار
آب و شکر را باهم مخلوط کرده پودر آگار را روی آن بپاشید سپس روی حرارت مستقیم گاز قرار دهید تا زمانی که جوش بیاید بعد از روی حرارت برداشته قبل از سرد شدن با برس روی تارت ها را آغشته نمایید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,677,108,933