خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - تارت شکلاتی

مواد لازم
شکلات خرد شده 250گرم
خامه 350میلی لیتر
شکر100 گرم
تخم مرغ 2عدد
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
پودر ژلاتین 1قاشق سوپخوری
شیر1 پیمانه
آب سرد 4/1میلی لیتر
مواد لازم برای خمیر شکلاتی
پودر بیسکویت 2 پیمانه
کره ذوب شده 100 گرم
پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
ابتدا کف و دیواره یک قالب 23 سانت مخصوص پای را با سلیفون پوشش دهید.
پودر بیسکویت را با کره ذوب شده و پودر کاکائو مخلوط و خمیر به دست آمده را کف قالب ریخته و کف و دیواره را نیز پوشش دهید و قالب را داخل یخچال قرار دهید.
پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتین صاف و شفاف شود.
در یک قابلمه تخم مرغ ها، شکر و وانیل را با مفتول دستی بزنید سپس خامه و شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید
در نهایت شکلات رنده شده را نیز اضافه نمایید و قابلمه را روی حرارت قرار داده مرتب با مفتول دستی هم بزنید.
پس از 5 دقیقه از روی حرارت برداشته و ژلاتین را اضافه کنید اجازه دهید تا مایه شما کاملاً خنک شود
سپس آن را در قالب پای ریخته و به مدت 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً دسر شما سفت شود.روی تارت را می توانید با خامه و شکلات تزیین نمایید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,958,976