خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - تارت شکلاتی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
شکلات خرد شده 250گرم
خامه 350میلی لیتر
شکر100 گرم
تخم مرغ 2عدد
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
پودر ژلاتین 1قاشق سوپخوری
شیر1 پیمانه
آب سرد 4/1میلی لیتر
مواد لازم برای خمیر شکلاتی
پودر بیسکویت 2 پیمانه
کره ذوب شده 100 گرم
پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
ابتدا کف و دیواره یک قالب 23 سانت مخصوص پای را با سلیفون پوشش دهید.
پودر بیسکویت را با کره ذوب شده و پودر کاکائو مخلوط و خمیر به دست آمده را کف قالب ریخته و کف و دیواره را نیز پوشش دهید و قالب را داخل یخچال قرار دهید.
پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتین صاف و شفاف شود.
در یک قابلمه تخم مرغ ها، شکر و وانیل را با مفتول دستی بزنید سپس خامه و شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید
در نهایت شکلات رنده شده را نیز اضافه نمایید و قابلمه را روی حرارت قرار داده مرتب با مفتول دستی هم بزنید.
پس از 5 دقیقه از روی حرارت برداشته و ژلاتین را اضافه کنید اجازه دهید تا مایه شما کاملاً خنک شود
سپس آن را در قالب پای ریخته و به مدت 5 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً دسر شما سفت شود.روی تارت را می توانید با خامه و شکلات تزیین نمایید.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,961,503,363