خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - پوره عدس قرمز با تخم مرغ
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
عدس قرمز 2 ليوان
پودر تخم گشنيز يك قاشق مربا خوري
گشنيز تازه خرد شده 1 قاشق سوپ خوري
سركه يك قاشق سوپ خوري
آب مرغ بدون چربي يك ليتر
فلفل و نمك به اندازه لازم
جعفري كمي براي تزئين
تره فرنگي 3 عدد خيلي نازك حلقه شود
تخم مرغ 4 عدد
نعناي تازه خرد شده دو قاشق سوپ خوري
طرز تهیه
عدس ها را در يك قابلمه مي ريزيم و تره فرنگي، پودر تخم گشنيز، گشنيز، نعنا، سركه و آب مرغ را به آن مي افزاييم و روي حرارت مي گذاريم.
بعد از اين كه جوش آمد بايد به مدت 30-40 دقيقه روي حرارت ملايم بجوشد تا عدسها بپزد و آب آن كشيده شود.
سپس فر را روي حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم مي كنيم و پس از آن به مواد آماده شده، نمك و فلفل مي افزاييم و به طور كامل مخلوط ميكنيم.
بعد كف چهار ظرف كوچك كه از قبل چرب شده مي ريزيم و وسط آن را خالي كرده و يك تخم مرغ مي شكنيم.
روي ظرف فويل آلومينيوم كشيده و به مدت 15-20 دقيقه در فر 180 درجه سانتيگراد مي گذاريم تا وقتي كه تخم مرغ ببندد.
آن گاه روي غذا را با جعفري خرد شده تزئين مي كنيم.
توجه: از عدس قرمز در تهيه سس پاستا براي افرادي كه رژيم غذايي كم چرب دارند يا گوشت مصرف نمي كنند بسيار كاربرد دارد.
توجه : براي گرفتن چربي آب مرغ : آب مرغ را در يخچال مي گذاريم تا ببندد سپس لايه چربي روي آنرا بر مي داريم.( براي 6 نفر)
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,803,044,712