خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - پودینگ کارامل

مواد لازم
تخم مرغ 8 عدد
هل نرم شده كمي
شير 1 ليتر
زعفران كمي
وانيل 1 قاشق غذاخوري
شكر یک و نیم ليوان
طرز تهیه
وانيل و زعفران را به تخم مرغ ها اضافه كرده با همزن برقي خوب بزنيد.
شير را بر روي حرارت قرار داده تا وقتي بجوشد سپس هل و نیم لیوان شكر و مخلوط تخم مرغ را به شير اضافه كنيد و هم بزنيد.
۱ ليوان شكر را در ظرف ريخته روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شكر ذوب شود.
كمي با قاشق چوبي هم مي زنيم تا وقتي شكر كمي زرد مايل به قهوه اي رنگ شود.
مواد را بلافاصله بر روي شكر مي ريزيم.
سر ظرف را گذاشته سپس ظرف را در ظرف بزرگتري كه تا نيمه آب جوش ريخته ايم قرار مي دهيم.
ظرف را روي حرارت ملايم به مدت 2 الي 3 ساعت مي گذاريم تا زماني كه كارامل سفت شود.
پس از سفت شدن ظرف را در يخچال بگذاريد تا زمانيكه خنك شود سپس كارامل را در ظرفي برگردانيد.
نكته در صورتي كه آب ظرف تمام شده باشد به آن آب اضافه كنيد تا زماني كه كارامل خوب فرم بگيرد.
با يك چنگال مي توانيد متوجه سفت شدن كارامل شويد.
مواظب باشيد آب ظرف بيروني داخل ظرف كارامل نرود.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,762,995