خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - پودینگ شکلات
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
صحیفه نور امام خمینی ره
پنل عضویت
مواد لازم
نشاسته 220 گرم
شير نيم كيلو
جوش شيرين 3/1 قاشق چايخوري
پودر شكلات 40 گرم
خامه 1 پاكت
تخم مرغ 5 عدد
وانيل نصف قاشق چايخوري
پودر شكر 200 گرم
طرز تهیه
سفيده و زرده تخم مرغ ها را خوب با پودر شكر و وانيل مي زنيم تا سفيد و يك دست شود.
خامه را اضافه كرده شير و نشاسته را با جوش شيرين خوب مي زنيم.
پودر كاكائو را با كمي آب جوش حل كرده به شير و نشاسته اضافه مي كنيم روي حرارت مي گذاريم تا لعاب بياندازد. كمي كه غليظ شد از روي آتش بر مي داريم و به مايه قبلي تخم مرغ خامه اضافه مي كنيم .
اگر كمي شل بود مجدداٌ روي آتش مرتب هم مي زنيم تا سفت شود .
وقتي كمي خنك شد در ظرف مورد نظر ريخته و داخل يخچال مي گذاريم .
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 2,002,201,957