خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - رشته پلو فرنگی
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
برنج 4 پیمانه
رشته فرنگی خرد شده 1 پیمانه
آب به مقدار کافی
نمک 5 قاشق چایخوری
روغن به مقدار کافی
طرز تهیه
برنج را شسته و بگذارید تا 2 ساعت خیس بخورد.
رشته فرنگی یا همان رشته سوپ را در روغن سرخ می کنیم.
مرتبا هم می زنیم تا رنگ آن طلایی مایل به قهوه ای شود.
آب اضافه برنج را خالی کنید.
برنج را به رشته فرنگی اضافه کرده و روی آن آنقدر آب بریزید که یک بند انگشت از ارتفاع برنج بیشتر باشد.
نمک و روغن را اضافه کرده، خوب مخلوط کنید.
حرارت را ابتدا کمی زیاد کنید و پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید.
آب برنج که کشیده شد، دم کنی بگذارید و حرارت را کم کنید.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,799,661,731