خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - کباب یونانی

مواد لازم
گوشت فیله پاک کرده 1 کیلوگرم
فلفل سبز دلمه 2 تا 3 عدد
پیازمتوسط 2 تا 3 عدد
کره 100گرم
نمک وفلفل به مقدار کافی
گوشت راسته گوساله ۱۰۰۰ گرم
فلفل سبز دلمه ای ۳ عدد
پیاز ۳ عدد
کره ۱۰۰ گرم
فلفل قدری
نمک قدری
طرز تهیه
گوشت را از طول به طول یک انگشت به یک اندازه می بریم و بعد آن را از قطر به دو تا سه قسمت تقسیم می نماییم (به قطر فیله) به طورکلی این کباب باید تقریبا به قطر دوانگشت باشد یکی از پیازها را رنده کرده آب آن را با دو قاشق روغن زیتون و کمی فلفل مخلوط می نماییم
گوشت فیله پاک کرده را از طول به طول انگشت، به یک اندازه می‌بریم و بعد آن را از قطر به دو تا سه قسمت تقسیم می‌نمائیم ( بسته به قطر فیله است).
گوشت را چند ساعت دراین سس می خوابانیم در صورت نداشتن فرصت کافیست گوشت را با این سس مخلوط نماییم بعد گوشت را به ترتیبی که یک تکه گوشت یک تکه فلفل و یک تا دو پر پیاز به سیخ می کشیم و روی حرارت ملایم کباب می کنیم
به طور کلی این کباب باید تقریباً به قطر ۲ انگشت باشد یکی از پیازها را رنده کرده آب آنرا با ۲ قاشق روغن زیتون و کمی فلفل مخلوط می‌نمائیم و گوشت را چند ساعت در این سس می‌خوابانیم).
گاهی روی کباب کمی کره آب کرده می مالیم و در اواخر طبخ کمی نمک به دو طرف سیخ می پاشیم و در آخر کمی کره روی کباب ها می گذاریم
در صورت نداشتن فرصت کافی است گوشت را با این سس مخلوط کنیم.
بعد گوشت را به ترتیبی که یک تکه گوشت یک تکه فلفل و یک تا دو پر پیاز به سیخ می‌کشیم و روی حرارت ملایم کباب می‌کنیم.
گاهی روی کباب کمی کره آب کرده می‌مالیم و در اواخر طبخ کمی نمک به دو طرف سیخ‌ها می‌پاشیم.
بهتر است کباب را به سیخ‌هائی که دسته‌های قشنگی دارد بکشیم و بعد از آماده شدن با همان سیخ در دیس قرار دهیم و کمی کره روی کباب‌ها بگذاریم.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,542,838