خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - طرز تهیه پنیر با سرکه

مواد لازم
یك كیلو شیر
سه قاشق غذاخوری سركه
طرز تهیه
ابتدا شیر را حرارت دهید. وقتی شیر به جوش آمد، شعله اجاق را خاموش كنید. سپس سه قاشق سركه به آن اضافه كنید و بهم بزنید تا شیر بریده شود. سپس آن را از پارچه نازكی كه داخل آبكش قرار داده اید رد كنید.
پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت چهار الی پنج ساعت جسمی سنگین روی آن قرار دهید تا آب آن خارج شود. سپس پنیر را قطعه قطعه كرده، داخل آب نمك نگهداری كنید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,674,993,527