خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - باقلا قاتق

مواد لازم
مواد لازم
250 گرم لوبیای مخصوص باقلاقاتق
00 گرم كره
یك بوته سیر
4-3 عدد تخم مرغ
2/1 فنجان یا شوید تازه : 100 گرم شوید خشك
یك قاشق چایخوری زرد چوبه
به مقدار لازم نمك و فلفل
طرز تهیه
لوبیای مخصوص باقلا قاتق را شسته و یك روز قبل آن را خیس می كنیم. سپس پوست آن را می گیریم. سیر را پوست گرفته و خرد می كنیم و با كره كمی تفت می دهیم. باقلای پوست گرفته را اضافه می كنیم و خوب تفت می دهیم. زرد چوبه و شوید را اضافه می كنیم و كمی تفت می دهیم.
به باقلا آنقدر آب اضافه می كنیم تا یك بند انگشت روی آن را آب بگیرد. شعله را ملایم كرده و می گذاریم بپزد، ولی له نشود. نمك و فلفل آن را میزان كرده و 3 عدد تخم مرغ را هم می زنیم و به خورش اضافه می كنیم و در ظرف را می گذاریم تا تخم مرغ ها كمی سفت شوند و سپس آن را در ظرف می كشیم.
یكی از تخم مرغ ها را نیمرو كرده و در وسط ظرف خورشت قرار می دهیم. اگر لوبیای باقلا قاتق را كمی سرخ كنیم، هنگام پختن له نمی شود. این نوع خورش باید كمی آب داشته و جا افتاده باشد.
خواص
لوبیای مخصوص باقلاقاتق منبع پروتئین گیاهی خوبی است كه همراه با تخم مرغ، باعث افزایش كیفیت پروتئین غذا در حد پروتئین گوشت می شود. این غذا را هم می توان با پلو و هم با نان میل كرد. انرژی این غذا در كل، 2728 كالری است


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,674,884,015