خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - کوکوی کدو سبز

مواد لازم
6 عدد كدو سبز متوسط
4 عدد تخم مرغ
یك قاشق غذاخوری زعفران حل شده
یك قاشق مربا خوری آرد
دو قاشق غذاخوری شیر
به مقدار كافی نمك و فلفل
کنسرو ماهي تن1قوطي
کدو سبز500گرم
زرشک2قاشق سوپخوري
تخم مرغ4عدد
نمک و فلفل به ميزان لازم
زعفران دم کرده به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
طرز تهیه
كدوها را پس از شستن و بدون پوست گرفتن، به قطر یك سانتیمتر حلقه حلقه كنید. و روی آنها كمی نمك بپاشید. سپس كدوها را در مقداری روغن تفت دهید. در یك ظرف گود، آرد و شیر را مخلوط كرده و تخم مرغ ها را به آن اضافه كنید. مخلوط حاصل را با چنگال، خوب به هم بزنید.
روغن ماهي تن را بگيريد و آن را ساطوري کنيد.
کدوها را همراه پوست درشت رنده کنيد.
زرشک، نمک ، فلفل و زعفران دم کرده را به کدوي رنده شده اضافه کنيد.
سپس كدوهای سرخ شده را به همراه مقداری نمك و فلفل و زعفران به مخلوط فوق اضافه كنید . پس از داغ شدن روغن در ماهیتابه، مایع كوكو را در آن ریخته و سطح آن را صاف كنید. در ماهیتابه را گذاشته تا كوكو خودش را بگیرد و سرخ شود. سپس كوكو، آماده خوردن است.
سپس تخم مرغ ها را بيفزاييد و مايه را هم بزنيد تا صاف و يکدست شود.
روغن را در تابه اي خوب داغ کنيد و مايه کوکو را يکباره داخل آن بريزيد.
دو طرف کوکو را در روغن سرخ کنيد و در آخر آن را برش بزنيد و سرو کنيد.
خواص
كوكوی كدو سبز، غذایی مغذی و لذیذ است و برای گیاه خواران و جوانان مناسب است. كدو سبز سرشار از ویتامینA است. ویتامینA در بینایی، رشد و نمو بدن و سیستم ایمنی بدن مؤثر است و باعث مصونیت در برابر بیماری های عفونی می شود.كل انرژی غذا، 474 كالری است.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,674,886,837