خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - کتلت مرغ

مواد لازم
یك عدد سینه مرغ متوسط
2عدد پیاز متوسط
3 عدد سیب زمینی متوسط
2 عدد تخم مرغ
یك دوم قاشق چایخوری زعفران ساییده
یك فنجان پودر سوخاری
به مقدار دلخواه نمك و فلفل
گوشت مرغ (ترجيحا سينه )500گرم
پياز رنده شده1عدد
فلفل سفيد1قاشق چايخوري
هويج پخته2قاشق سوپخوري
کالباس4تا5ورقه
جعفري2قاشق سوپخوري
خلال پسته و بادام50گرم
آرد سيب زميني3تا4قاشق سوپخوري
تخم مرغ1عدد
آرد سوخاري به ميزان لازم
نمک به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
طرز تهیه
سینه مرغ را همراه با یك لیوان آب، یك عدد پیاز، كمی نمك و نصف مقدار زعفران حل شده با شعله ملایم می پزیم تا آب آن كشیده شود. سیب زمینی ها را پخته و گرم گرم آن را رنده و یا چرخ می كنیم.
مرغ را فيله کرده و چرخ کنيد.
پياز رنده شده که بهتر است بيشتر از آب پياز باشد داخل مرغ بريزيد.
نمک و فلفل سفيد را به آن اضافه کنيد و کاملاً ورز دهيد.
مرغ و سیب زمینی را مجدداً چرخ كرده و پیاز را هم رنده می كنیم و با تخم مرغ، زعفران حل كرده، نمك و فلفل آن را خوب ورز می دهیم و كف دستمان را به پودر سوخاری آغشته كرده و از مایه به اندازه یك عدد پرتقال متوسط برمی داریم و آن را به صورت گرد یا بیضی سرخ می كنیم.
سپس مقداري از مايه را برداريد و در در کف دست پهن کنيد و مقداري از مخلوط مواد مياني را که شامل هويج پخته و خرد شده، کالباس خرد شده، جعفري خرد کرده، خلال پسته و بادام است روي آن بگذاريد.
اطراف کتلت را روي هم بياوريد و ببنديد.
سپس کتلت ها را ابتدا در آرد سيب زميني و بعد در تخم مرغ زده و سپس در آرد سوخاري بغلتانيد و اين مراحل را دوباره تکرار کنيد و کتلت ها را در روغن سرخ کنيد.
کتلت ها را داخل ظرف بچينيد و اطراف ان را با سبزيجات تزيين کنيد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,605,955