خدمات تلفن همراه تبیان
آشپزی تبیان - نان ناپلی
مواد لازم
تخم مرغ يك عدد
آرد سفيد 150 گرم
نمك نصف قاشق چايخوري
شكر نصف قاشق چايخوري
مايه خمير 15 گرم
سس گوجهفرنگي نصف پيمانه
آويشن نصف قاشق چايخوري
روغن زيتون 1/4 پيمانه
ريحان تازه چرخ شده دو قاشق غذاخوري
پنير پيتزا يک پيمانه
سير و فلفل به ميزان لازم
طرز تهیه
نخست آرد را الك كرده و تخممرغ را اضافه ميكنيم و مايه خمير را به آن افزوده و هم ميزنيم. پس از آن، روغن زيتون را به آرامي به خمير اضافه ميكنيم و به مدت ده دقيقه ورز ميدهيم تا خمير حالت چسبندگي پيدا كند. سپس آن را به دو قسمت تقسيم ميكنيم
خمیر را به مدت دو ساعت در يك جاي گرم نگه ميداريم تا حجمش دو برابر شود. آنگاه آن را پهن كرده و سس گوجهفرنگي، سير، ريحان، آويشن، نمك، فلفل و شكر را با هم مخلوط کرده و روي خمير ميريزيم.
در نهايت پنير پيتزا را روي خمير ريخته و آن را در فري که از قبل گرم شده به مدت 15 دقيقه ميگذاريم.وقتي كه روي نان رنگ قهوهاي به خود گرفت نان ناپلي آماده است. طبخ این نان در ناپل ایتالیا رواج دارد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,703,290,311