خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - مرغ طلایی با پنیر
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
سينه مرغ بدون استخوان۴عدد
مغز نان سفيد يك و نيم پيمانه
پنير پارمزان رنده شده يك دوم پيمانه
جعفرى تازه خرد شده ۲قاشق غذاخورى
تخم مرغ زده شده ۲عدد
سس مايونز يك دوم پيمانه
پنير معمولى يك دوم پيمانه
سير تازه ۱ يا ۲حبه
كره آب شده ۴قاشق غذاخورى
نمك و فلفل سياه به ميزان دلخواه
طرز تهیه
هر كدام از سينه هاى مرغ را به ۴ تا ۵قسمت تقسيم مى كنيم سپس مغز نان را با پنير پارمزان و جعفرى و نمك و فلفل سياه در ظرفى مخلوط كرده سپس تخم مرغها را زده و تكه هاى مرغ را به تخم مرغ آغشته كرده سپس در مخلوط پنير و نان و جعفرى مى غلتانيد.
كره آب شده را روى سينه هاى مرغ ريخته و سپس براى ۳۰ دقيقه در فر يا ماكروفر قرار دهيد همچنين مى توان اين تكه هاى مرغ را سرخ كرد. سس مايونز را با پنير و سير رنده شده مخلوط كرده و سس غليظ به دست آمده را در كنار مرغ گذاشته و آن را ميل كنيد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,958,816,451