خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - گالت کوچک با قارچ

مواد لازم
قارچ 400 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پياز كوچك يك عدد
سير يك حبه
ليمو ترش يك عدد
آرد 3 قاشق سوپخوري
كره 100 گرم
نمك و فلفل به اندازي كافي
روغن براي سرخ كرده به اندازي كافي
خامه 50 گرم
ريحان خرد شده 2 قاشق سوپخوري
طرز تهیه
قارچ را با آب سرد شسته و خشك كنيد و کمی به آن آب ليموترش بزنيد و خرد كنيد. سير را پوست بكنيد و جوانه وسط سير را دور بريزيد. پياز را پوست بكنيد و خرد كنيد و كره را در تابه اي بريزيد و سير و پياز خرد شده را به مدت دو دقيقه با كره درون تابه روي آتش ملايم سرخ كنيد.
سپس قارچ را اضافه و شعله را زياد كنيد و هم بزنيد تا آب قارچ تمام شود.سپس از روي آتش برداريد و بگذاريد سرد شود.تخم مرغها را در ظرفي هم بزنيد و خامه را در حال زدن كم كم اضافه كنيد و همچنان بزنيد تا خامه تمام شود.آرد را روي تخم مرغ و خامه الك كنيد و خوب هم بزنيد.
نمك و فلفل و ريحان خرد شده را اضافه كنيد و مخلوط قارچ و سير و پياز را به آن بيفزاييد.روغن را در تابه اي بريزي ( ارتفاع روغن در ظرف دو سانتيمتر باشد) وقتي داغ شد يك قاشق سوپخوري از مايه در تابه بريزي و كمي پهن كنيد و بگذاريد يك طرف آن سرخ شود.
سپس طرف ديگر را سرخ كنيد.زمان سرخ شدن هر دو طرف حدود 6 تا 8 دقيقه است ( اگر اندازه تابه بزرگ باشد مي توانيد چند گالت را با هم سرخ كنيد).گالت ها را روي حوله كاغذي بگذاريد تا روغن آن گرفته شود.سپس در ديس بچينيد و داغ سر ميز ببريد.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,357,026