خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - گالت کوچک با قارچ
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
قارچ 400 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پياز كوچك يك عدد
سير يك حبه
ليمو ترش يك عدد
آرد 3 قاشق سوپخوري
كره 100 گرم
نمك و فلفل به اندازي كافي
روغن براي سرخ كرده به اندازي كافي
خامه 50 گرم
ريحان خرد شده 2 قاشق سوپخوري
طرز تهیه
قارچ را با آب سرد شسته و خشك كنيد و کمی به آن آب ليموترش بزنيد و خرد كنيد. سير را پوست بكنيد و جوانه وسط سير را دور بريزيد. پياز را پوست بكنيد و خرد كنيد و كره را در تابه اي بريزيد و سير و پياز خرد شده را به مدت دو دقيقه با كره درون تابه روي آتش ملايم سرخ كنيد.
سپس قارچ را اضافه و شعله را زياد كنيد و هم بزنيد تا آب قارچ تمام شود.سپس از روي آتش برداريد و بگذاريد سرد شود.تخم مرغها را در ظرفي هم بزنيد و خامه را در حال زدن كم كم اضافه كنيد و همچنان بزنيد تا خامه تمام شود.آرد را روي تخم مرغ و خامه الك كنيد و خوب هم بزنيد.
نمك و فلفل و ريحان خرد شده را اضافه كنيد و مخلوط قارچ و سير و پياز را به آن بيفزاييد.روغن را در تابه اي بريزي ( ارتفاع روغن در ظرف دو سانتيمتر باشد) وقتي داغ شد يك قاشق سوپخوري از مايه در تابه بريزي و كمي پهن كنيد و بگذاريد يك طرف آن سرخ شود.
سپس طرف ديگر را سرخ كنيد.زمان سرخ شدن هر دو طرف حدود 6 تا 8 دقيقه است ( اگر اندازه تابه بزرگ باشد مي توانيد چند گالت را با هم سرخ كنيد).گالت ها را روي حوله كاغذي بگذاريد تا روغن آن گرفته شود.سپس در ديس بچينيد و داغ سر ميز ببريد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,799,931,474