خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - پیراشکی گوشت

مواد لازم
مواد لازم خمیر پیراشکی
2 عدد تخم مرغ
4 قاشق سوپخوری روغن مایع
نصف لیوان ماست غلیظ
نصف لیوان شیر
نصف قاشق مرباخوری جوش شیرین
یک قاشق چایخوری نمک
حدود نیم کیلو آرد
2 قاشق پکینگ پودر
350 گرم، گوشت چرخ کرده
2 تا 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده
دو قاشق سوپخوری جعفری ریز شده
دو عدد تخم مرغ سفت و ریز شده
2 تا 3 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
به مقدار کافی نمک و فلفل
طرز تهیه
تخم مرغ ها و روغن را در ظرفی ریخته، به هم می زنیم. پکینگ پودر و نمک را در ماست حل کرده و با شیر در ظرف زرده و روغن ریخته ، مخلوط می نماییم.
گوشت و پیاز سرخ شده را مخلوط کرده ، درروغن تفت می دهیم (طرزتهیه پیاز داغ: اول پیاز را در ظرف ریخته بر روی شعله می گذاریم تا آب آن تمام شود سپس روغن را به آن اضافه می کنیم.)
آرد را کم کم به این مایه اضافه و به هم می زنیم تا مایه خمیر سفت شود. به قدری که به دست نچسبد. خمیر را در کیسه نایلونی ریخته یکی دو ساعت می گذاریم بماند.
پس از سرخ شدن گوشت، رب گوجه فرنگی را در نصف لیوان آب گرم حل کرده و داخل گوشت می ریزیم تا گوشت آهسته بجوشد و آب آن کاملاً کشیده شود؛ گوشت را از روی آتش بر می داریم.
تخم مرغ های سفت شده را روی گوشت رنده می کنیم و بعد از اضافه کردن جعفری خرد شده، نمک و فلفل، در صورت تمایل، پودر سیر را با تمام مواد مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. روی تخته را کمی آرد می پاشیم و ...
خمیر پیراشکی را با وردنه خیلی نازک باز می کنیم، با دهانه لیوان دایره هایی می بریم و از مایه گوشت وسط هر دایره گذارده، دو طرف خمیر را روی هم می آوریم و می چسبانیم سپس فشارداده و لبه دو خمیر را پیچ می دهیم تا موقع سرخ شدن باز نشود.
روغن فراوان را داغ می کنیم و پیراشکی ها را درروغن سرخ کرده تا طلائی رنگ شود. پیراشکی ها را در دیس چیده دور آنها را با حلقه های گوجه فرنگی و لیموترش تزئین می کنیم.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,677,758,745