خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - پلوی قالبی فرانسوی

مواد لازم
برنج 300 گرم
پياز نگيني خرد شده يک عدد
فلفل از نوع دلمه اي 2 يا 3 رنگ 2 عدد
زردچوبه 14 قاشق چايخوري
ادويه کاري يک قاشق چايخوري
کره 50 گرم
روغن مايع 3 قاشق سوپخوري
نمک يک قاشق چايخوري
محلول زعفران به ميزان لازم
آب 15 پيمانه
طرز تهیه
ابتدا پياز را با فلفل دلمه اي (همزمان) با کره و روغن مايع يا (روغن زيتون) تفت دهيد تا نرم و براق شود.
سپس زردچوبه و ادويه کاري و برنج را افزوده کمي تفت دهيد، محلول زعفران و آب و نمک را اضافه بگذاريد تا بپزد (30 دقيقه)
توضيح در صورت دلخواه مي توان استاک مرغ را جايگزين آب نمود.
مواد لازم
برنج 300 گرم
پیاز نگینی خرد شده یک عدد
فلفل از نوع دلمه ای دو یا سه رنگ 2عدد
زردچوبه 4/1 قاشق چایخوری
ادویه کاری یک قاشق چایخوری
کره 50 گرم
روغن مایع 3 قاشق سوپخوری
نمک یک قاشق چایخوری
محلول زعفران به میزان لازم
آب 2/1 3 پیمانه
طرز تهیه
ابتدا پیاز را با فلفل دلمه ای با کره و روغن مایع یا روغن زیتون تفت دهید تا نرم و براق شود سپس زردچوبه و ادویه کاری و برنج را افزوده کمی تفت دهید، محلول زعفران و آب و نمک را اضافه بگذارید تا بپزد (30 دقیقه). در صورت دلخواه می توان استاک مرغ را جایگزین آب نمود.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,908,558