خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - بیف استرو گانوف
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
خردل يک قاشق سوپخوري
نمک و فلفل به اندازه کافي
روغن زيتون 5 قاشق سوپخوري
گوشت فيله يک کيلو
قارچ 500 گرم
ليموترش يک عدد
پياز درشت يک عدد
خامه 2/1 ليتر
طرز تهیه
پياز را پوست بکنيد قارچ را با سرعت زير آب سرد بشوييد و با حوله خشک کنيد و به آنها آب ليمو بزنيد تا سياه نشود سپس خرد کنيد در يک تابه بزرگ دو قاشق سوپخوري روغن بريزيد و پياز و قارچ را در آن سرخ کنيد شعله را کم کنيد و در آن را بگذاريد تا به مدت 10 دقيقه آرام بجوشد
گوشت را به ورقه هاي نيم سانتي قسمت کنيد و هر ورقه را به خلالهاي نيم سانتي تقسيم کنيد د وقاشق سوپخوري روغن در تابه ريخته وقتي سرخ شد روي مواد، قارچ و پياز ريخته و بقيه گوشت را به همين ترتيب سرخ کرده و روي پياز و قارچ بريزيد
بعد خردل را روي گوشت بريزيد و نمک و فلفل بزنيد و خامه را اضافه کنيد و بگذاريد چوش زده وسپس از آتش برداريد و در ظرف بکشيد و سر ميز ببريد.زمان آماده کردن 20 دقيقه و زمان پختن 20 دقيقه
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,802,831,203