خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - شیرینی کشمشی

مواد لازم
400 گرم، خاک قند
300 گرم، آرد
200 گرم، روغن جامد
3 عدد، تخم مرغ
100 گرم، کشمش
به مقدارکم وانیل
طرز تهیه
پودر قند و روغن را مخلوط نموده و می زنیم تا سفید شود . سپس تخم مرغ ها را شکسته ، جدا می کنیم و وانیل را با زرده می زنیم .سفیده آنها را هم جدا می زنیم و سپس تمامی مواد را خوب با هم مخلوط کرده و در پایان، آرد و کشمش را اضافه می کنیم.
یک سینی با کاغذ روغنی آماده نموده ، مواد را در قیف ریخته ، بر روی کاغذ قرار می دهیم و در فری که قبلاً با حرارت 180 – 200 درجه گرم شده ، به مدت 5دقیقه می گذاریم.چون شیرینی درحین پختن، پف می کند خمیرها را باید با فاصله روی سینی بگذاریم و دیگر اینکه درجه حرارت فر نباید خیلی بالا باشد.
خواص
کشمش دارای میزان قابل توجهی کلسیم است . کلسیم بالای موجود در کشمش، برای افراد مسن و کودکان در حال رشد بسیارمفید است ، پس توصیه می کنیم این شیرینی را تهیه کنید و از فوائد کشمش موجود در آن سود ببرید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,764,326