خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - شیرینی مربایی فرانسوی

مواد لازم
135 گرم کره
66 گرم شکر
2 عدد تخم مرغ
یک چهارم قاشق چایخوری وانیل
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
240 گرم آرد الک شده
یک فنجان مغز گردو یا بادام یا پسته خرد شده
یک دوم فنجان مارمالاد یا مربای مورد نظر
طرز تهیه
کره و شکر را مخلوط نموده با همزن بزنید تا سفید شود سپس زرده وسفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. زرده های تخم مرغ و وانیل و نمک را اضافه کرده بزنید. بتدریج آرد الک شده را داخل مایع فوق ریخته و مخلوط کنید و خوب مالش دهید تا مایع بصورت یک خمیر یکپارچه درآید
خمیر را بصورت توپهایی بقطر 5/1 سانتی متر درآورده و هر کدام از توپها را در سفیده تخم مرغ که کمی زده شده فروبرده و در مغز بادام خرد شده بغلطانید و در سینی شیرینی پزی که قبلاً چرب شده آنها را بفاصله 3 سانتی متری قرار دهید و بعد وسط هر شیرینی را با نوک انگشت کمی فشار داده تا گرد شود.
شیرینی را در حرارت فر قبلاً گرم شده (350 درجه فارنهایت) یا (175 درجه سانتی گراد) بین 15 الی 17 دقیقه بپزید و چند لحظه آنها را در سینی خنک کنید وقتی که آماده شد نصف قاشق چایخوری مارمالاد یا یک دانه گیلاس یا آلبالو روی گودی شیرینی بگذارید.
خواص
این شیرینی در کل دارای 3500 کالری است اگر بطور متوسط 40 عدد شیرینی از این مقدار مواد تهیه شود، هرعدد شیرینی دارای 77 کالری می باشد این شیرینی، یک شیرینی مناسب برای میهمانی ها است.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,753,965