خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - سوهان عسلی

مواد لازم
بادام 150 گرم
شکر150 گرم
عسل 2 قاشق سوپخوری
آب 1استکان کوچک
روغن آبکرده 3 تا 4 قاشق سوپخوری
زعفران یک قاشق چایخوری کوچک
شکر 200گرم یا یک لیوان
عسل 100 گرم یک استکان
روغن مایع یک استکان سرخالی
خلال بادام 200
آب 100 گرم
زعفران آب شده یک قاشق چای خوری
هل کوبیده شده یک قاشق چای خوری
خلال یا پودر پسته جهت تزیین
طرز تهیه
بادام ها را به صورت خلال یا ریزتر خرد می کنیم. شکر، عسل، روغن و آب را در ظرف گودی ریخته، روی آتش می گذاریم و حرارت را تند می کنیم، مواد را مرتب هم می زنیم تا شکر آب شده و رنگ آن قهوه ای روشن شود. بادام را به آن اضافه می کنیم و یکی دو باربه هم می زنیم.
شکر و آب را مخلوط کرده، روی حرارت می گذاریم تا شکر حل شده و کف آن برطرف شود. بعد عسل و روغن را اضافه می کنیم بعد از پانزده دقیقه جوشیدن، چکه ای از آن را درون سینی ریخته، وقتی زیر دندان شکننده شد خلال بادام می ریزیم.
زعفران آب زده را داخل مایع سوهان ریخته وحرارت می دهیم. زمانیکه رنگ مواد باندازه کافی قهوه ای شود بلافاصله با قاشقی کوچک مایه شیرینی را روی سینی چرب شده می ریزیم و کمی پسته خرد شده روی آن می پاشیم بعد از سرد شدن سوهان را با کارد از سینی جدا کرده، در ظرف دردار چیده و استفاده می کنیم.
بعد از تغییر رنگ بادام، شعله را کم کرده و زعفران آب شده و هل را می ریزیم. شعله را خاموش کرده، بلافاصله با قاشق چای خوری روی سینی چکانده و خلال بادام و پسته می ریزیم.
خواص
این شیرینی محتوی 1200 کالری انرژی است. در صورتی که از این مواد 20 عدد سوهان تهیه کنیم، هرشیرینی دارای 60 کالری انرژی خواهد بود. این شیرینی از آن جا که محتوی بادام است، فوائد زیادی دارد اما اگر رژیم لاغری دارید، مجازید تنها یک عدد از آن را در روز میل کنید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,754,127