خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - کیک هویچ

مواد لازم
آرد ،200 گرم
شکر، 200 گرم
تخم مرغ ، 5 عدد
گردو،100 گرم
روغن مایع ،یک لیوان
دارچین، 1 قاشق چای خوری
جوز هندی،نصف قاشق چای خوری
میخک، نصف قاشق چای خوری
نمک، نصف قاشق چای خوری
هویج رنده شده، یک لیوان
شیر، 3 قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر ، 3 قاشق چای خوری
طرز تهیه
تخم مرغ ها را با شکر، روغن و نمک مخلوط کرده و با سرعت زیاد خوب می زنیم، شیر را در این مخلوط ریخته به هم می زنیم، آرد و بیکینگ پودر و جوز هندی و میخک و دارچین را کم کم در مایع کیک ریخته مخلوط می کنیم و درآخرکارهویج و گردو را اضافه می کنیم .
این مایع را می توانیم یک جا در قالب بزرگ یا در دو قالب بریزیم. ته قالب مورد نظر را چرب کرده و کمی آرد می پاشیم. سپس مایع کیک را در قالب ریخته و در حرارت 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سانتی گراد) 35 الی 45 دقیقه در قسمت پائین فر قرار می دهیم تا کیک بپزد
سپس بعد از پختن ، کیک را از فر خارج کرده وپس از سرد شدن از قالب بیرون می آوریم. روی کیک را می توان با کرم ، خامه و یا گردو تزئین کرد
خواص
این کیک دارای 4130 کالری انرژی است پس اگر فردی با شرایط معمولی باشید می توانید یک برش کوچک از آن را میل کنید. این کیک یک عصرانه خوش مزه و بسیار مفید با طعم شیرینی طبیعی برای کودکان، خصوصا کودکان کم اشتها است.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,674,998,488