خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - کیک شاتوت

مواد لازم
شاتوت، یک و یک چهارم پیمانه
شکر، 725 گرم
کره نرم شده، 225 گرم
تخم مرغ ،3 عدد درشت
شیر ، نصف پیمانه
آرد ، 300 گرم
بکینگ پودر ،یک قاشق مرباخوری
وانیل ، یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه
ابتدا کره و شکر را با همزن هم می زنیم تا سفید شود. تخم مرغ ها را یک به یک اضافه کرده و هر کدام را با همزن به مدت 1 دقیقه هم می زنیم. وانیل را اضافه می کنیم. پس از زدن تخم مرغ ها، دیگر از همزن استفاده نمی کنیم.
سپس دو قاشق آرد را با بکینگ پودر الک کرده و با شاتوت خوب مخلوط می کنیم. می گذاریم یک دقیقه بماند. شیر و مابقی آرد را در سه نوبت، یک در میان(یعنی مقداری شیر و مقداری آرد) به این مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم.
در ته قالب که قبلاً چرب کرده ایم، مقداری از این مواد می ریزیم( حدود 4 قاشق) سپس مخلوط شاتوت، آرد و بکینگ پودر را به مخلوط اول اضافه می کنیم . بعد این مواد را روی مواد قبلی در قالب می ریزیم.
دما: 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت و یا درجه4 گاز ، قالب : گرد با وسط برآمده.
مدت زمان: 1 ساعت و 10 دقیقه. پنجره: وسط فر


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,675,773,279