خدمات تلفن همراه تبیان

آشپزی تبیان - نان سبوس دار یا نان سیاه

مواد لازم
آرد نیم كیلو
پودر خمیر ترش 2 قاشق غذاخوری
نمك یك قاشق چایخوری
آب ولرم به مقدار كافی
شكریك قاشق مرباخوری
سبوس گندم250 گرم
روغن یك قاشق غذاخوری
طرز تهیه
پودرخمیرترش را درنصف لیوان آب گرم همراه با شكرحل كنید و بگذارید پف كند. مایه خمیررا با نمك و آب گرم، به آرد و سبوس اضافه كرده، مخلوط كنید. خوب به هم بزنید تا خمیری نرم به دست آید.
سبوس غلات یكی از منابع غنی ویتامین های گروهB، خصوصاً بیوتین است وبرای درمان ریزش مو بسیار مؤثر است. كسانی كه دارای تری گلیسرید بالا هستند، به جای نان سفید معمولی، باید نان سبوس دار مصرف كنند.مصرف نان سبوس دار برای درمان یبوست بسیار مؤثر است.
با دست چرب خمیر را به مدت 5یا 6دقیقه ورز دهید و خمیررا در جای تقریباً گرم نگه دارید تا حجم آن دو برابر شود. مجدداً دست را چرب كنید و خمیر را 2تا 3دقیقه ورز دهید. قالب را چرب كرده و دورتا دورقالب را سبوس بپاشید و خمیر را درآن بریزید تا خمیر دوباره پف كند.
روی خمیر را با آب یا شیر، كمی خیس كرده و مقداری سبوس روی آن بپاشید. سپس قالب را در وسط فر داغ شده با حرارت 350 درجه فارنهایت و به مدت 30 تا 35 دقیقه قرار دهید تا نان كاملاً بپزد.
بعد از یك تا دو دقیقه نان را از قالب بیرون آورده و روی شبكه سیمی قرار دهید تا نان كمی خنك شود. سپس آن را داخل نایلون بگذارید.


دفتر خدمات ویژه تبیان
مراجعه: 1,676,611,449