خدمات تلفن همراه
آشپزی تبیان - کباب لقمه
نرم افزارهای رایگان تلفن همراه
خدمات به مشترکین اپراتور
بازی و سرگرمی
محتوای «متون»
قرآن
مفاتیح
نهج البلاغه
صحیفه سجادیه
اوقات شرعی
مسائل شرعی
تالار قاصدک
گنجینه معنوی
آشپزی
مناسبت ها
الحان قرآن
مواد لازم
گوشت چرخ کرده گوسفندي450 گرم
گوشت چرخ کرده گوساله450 گرم
پياز رنده شده1 عدد درشت
سير له شده2 حبه
سماق1 قاشق غذاخوري
جوش شيرين2قاشق چايخوري
/4 قاشق چايخوري زعفران حل شده در 1 قاشق غذاخوري آبجوش
گوجه فرنگي نصف شده6 تا 8 عدد
کره آب شده 1 قاشق چايخوري
نمک وفلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
گوشت چرخ کرده ها را در کاسه بزرگي با پياز، سير، سماق، زعفران، جوش شيرين و نمک وفلفل مخلوط کنيد.
مايه گوشتي را با دست تميز ورز بدهيد تاکاملاً منسجم شود.
مي توانيد جهت جلوگيري از چسبيدن مايه گوشتي به دستتان، مقداري آب کنارتان بگذاريد و دائم دستتان را با آن خيس کنيد.
مايه گوشتي را به شکل کوفته هايي درآوريد و هر 3 عدد را دريک سيخ صاف فلزي فرو کنيد.
سر و ته گوشت را با انگشت به سيخ بچسبانيد تا از آن جدا نشود.
زماني که منقل زغالي يا دستگاه گريل شما گرم شود، کباب ها و گوجه ها را تا زمان مغز پخت شدن در آن کباب کنيد و در طي زمان پخت روي آنها را با کره چرب کنيد تا خشک نشوند.
کباب هاي آماده شده را با برنج سرو کنيد.
در باره ما
|
تماس با ما
|
نظرخواهی
دفتر خدمات ویژه تبیان
مر
ا
جعه: 1,961,632,989